Surftherapie Groepstraining – Saltwater Souls

Wij combineren surfen met psycho-educatie en persoonlijke ontwikkeling. Je leert stress en spanning te verminderen, maar nog belangrijker: je leert hoe je weer een gevoel van regie krijgt over je leven. Het programma bestaat uit een individueel intakegesprek en vijf modules van een dag waarin je leert surfen en inhoudelijke sessies volgt over het aanpakken van stress. Je hebt geen surfervaring nodig!

Organizator

Locatie

Info

Surftherapie Groepstraining – Saltwater Souls

SURFTHERAPIE GROEPSTRAINING
Stress en burn-out zijn momenteel de nummer één beroepsziekte in ons land. Dat moet en kan anders als je het ons vraagt! In ons programma helpen wij deelnemers die worstelen met stress-, spannings- en burn-outklachten. Wij combineren surfen met psycho-educatie en persoonlijke ontwikkeling. Je leert stress en spanning te verminderen, maar nog belangrijker: je leert hoe je weer een gevoel van regie krijgt over je leven. Het programma bestaat uit een individueel intakegesprek en vijf modules van een dag waarin je leert surfen en inhoudelijke sessies volgt over het aanpakken van stress. Je hebt geen surfervaring nodig!

VOOR WIE IS HET?
Je hebt op dagelijkse basis last van stress-, spannings- en burn-outklachten. Misschien sta je op het punt van uitvallen, ben je al uitgevallen of ben je net weer begonnen met reïntegreren. In ons programma is plek voor 6 hoog gemotiveerde deelnemers. Je bent klaar voor verandering en je bent op zoek naar een ervaringsgerichte vorm van leren en ontwikkelen.

DATA
20 & 21 september en 4 & 5 oktober (10:00 – 16:00 uur)

LOCATIE
Scheveningen (bij De Zelfspot en The Shore)

ZIJN ER KOSTEN AAN VERBONDEN?
Nee, deelname wordt volledig vergoed door Mind Work Productions.

AANMELDEN
https://www.saltwatersouls.nl/aanmelden-contact

VRAGEN?
E-mail: hello@saltwatersouls.nl
Telefoon: 06-13206819 | 06-57311548

TRAINERS:
NINA VAN KNAPEN
Founder
Nina is psycholoog-trainer en surfinstructeur. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van training, learning & development. Psychologie is haar professie, surfen is haar passie. Nina omschrijft surfen als mindfulness in actie. “Door in het moment te zijn – jij, je surfboard en de zee – kun je jezelf even loskoppelen van alle verwachtingen, verplichtingen en zorgen rondom het verleden en de toekomst”. Dit vermindert direct gevoelens van stress en spanning, en dat wil zij als psycholoog graag delen met anderen.

JEAN PAUL REMMELZWAAN
Founder
JP is gecertificeerd burn-out coach, ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out en surfcoach. Hij weet uit eigen ervaring hoe surfen een tool kan zijn om van een burn-out te herstellen. JP is een fanatieke longboarder en maakt het zijn prioriteit in het leven om te kunnen surfen wanneer hij kan. Hij deelt deze ervaring van de “stoke” graag met anderen en helpt mensen met het voorkomen van een burn-out. Hij gebruikt hiervoor inzichten en tools die hij heeft gebruikt en geleerd van talloze professionals.

Map